viernes, 24 de octubre de 2008

El Mago de oz





En 1989 Txus va decidir montar una banda de rock però van fusionar la música rock amb la musica celta dels nostres avantpasssats.
Els components de la banda eren: Txus, a la batería, Mohamed. al violí, Carlitos com a guitarra solista, Chema a la guitarra, Salva,al baix i Juanma com cantant. Però després de molts d'anys de treball i poc èxit el cantant Juanma decideix abandonar el grup i en Txus li va demanar a un mestre de cant si tenia algun alumne que podria ser el nou vocalista del grup Mago de oz, i van aconseguir un nou vocalista Jose. Gràcies a la nova veu potent de Jose les cançons pareixien més hevys. El grup va tindre molts d'èxits fins que va treure el seu últim disc Finis Terra.
Aquí pose unes poques cançons del seu darrer disc.



La ciudad de los arboles perdidos


Fiesta pagana


La posada de os muertos


La cancion del pirata


El caballo de troya

Biografia Michael Phelps


Va néixer el 30 de juny del 1985 a Baltimore, l'estat de Maryland, Estats Units. Pero ell no és l'únic bon deportista de la família: el seu pare era un atleta de categoria i les seves germanes varen ser les primeres nedadores de la familia. Als set anys es va apuntar a natació forçat per el seu pare ja que a ell no li agradava capbussar-se a l'aigua, però el seu entrenador Bob Bowman va ser la persona decissiva per a la seva carrera professional de nedador. Als 14 anys va entrar a la selecció nord-americana-B i va rebentar un rècord per nois de 20 anys. Als 15 anys va aconseguir el rècord de 200m papallona, i amb 15 anys i 9 mesos es va convertir en el recordista més jove de la història. I des d'aquí que no ha parat de guanyar en totes les competicions que hi participava fins ara. A las de Pekin 2008 que ha rebentat el rècord de més medalles d'or. En Michael n'ha guanyat 8, a totes les proves que hi va participar.

Com ja podeu veure és un deportista de categoria i ho seguirà sent durant molts d'anys.



jueves, 16 de octubre de 2008

Jo

Jo soc en Pau, un estudiant de I.E.S Sa Colomina i tenc 13 anys i vaig a la classe de 2ºE, m'agrada tindre blogs. Ja en tinc sis o set, trobo molt bé el introduïr els blogs a les classes de català.
Soc un gran fan del VILARREAL C.F. des de la infancia i també tinc un blog del Vilareal c.f.
També podeu entrar al mu blog d'escriptura www.escriturajove.blogspot.com

Espero que em poseu algun comentari sobre el meu blog.