sábado, 29 de noviembre de 2008

Faula: L'ase i la guineu




Un día fa molt de temps vivia una guineu a un bosc.
La guineu va crear un grup d’animals, però quan va anar un ase a demanar-li que si podia entrar al grup la guineu li digué que no, que era massa debil i no mereixia entrar al grup.
Al cap d’uns anys l’ase creà un grup d’animals, però com hi va deixar entrar a totom el seu grup va ser el millor grup del bosc.
El grup de la guineu es quedà buit perquè tots els integrats se n'anaren al grup de l’ase.
La guineu li demanà que si podia entrar al grup, però com l’ase era molt bo li digué que sí que podia entrar.


"No menyspreem mai als febles; potser tinguin millor sort que nosaltres"

miércoles, 19 de noviembre de 2008

Opinio: El Princep de la Boira

És un llibre que no m’ha agradat molt, ja que a mi no m’agraden els llibres d’intriga. Però estic segur que a una persona que li agraden aquest tipus de llibres li agradaria molt , ja que és un llibre molt bo i té un escriptor també molt bo.

lunes, 10 de noviembre de 2008

Laura Gallego Garcia



Va neixer el 111 d'octubre de 1977 en Quart de Poblet (Valencia).

Als 11 anys va comenzar a escriure el seu primer, Zodiaccia, llibre amb una amiga.

Als 21 anys va publicar el seu primer llibre, Finis Mundi, despres d'acabar la carrera de fiologia hispanica.

És una escritora formidable; personalment per mi la millor, jo ja me e llegid uns cuants llibres seus als que recomanaria llegir a qualsevol persona amb un poc de pasio per la lectura.

1. Cronicas de la torre, El valle de los lobos (Una apasionant aventura de magia i personatges fantastics)

2.Cronicas de la torre, La maldicion del maestro (Va del mateix que el del valle de los lobos però amb diferent hisotria)

3. Cronicas de la torre, La llamada de los muertos (Es la tercera entrega del dos anterios), per desgracia encara no e tingut la oportunitat de llegirme el quart llibre de cronicas de la torre pero estic segur de que sera un llibre emocionant com els altres tres.

4. Memorias de Idhún, La resistencia (Es un llibre apasinant que el recomane a qualsevol persona que tingi temps per llegir, us aseguro que us agradara)

Manuel Luis Pellegrini Ripamonti el meu idol


Va neixer a Santiago de Chile el 16 de septembre de 1953. Es un ex-futbolista de la Universidad de Chile, jugaba de defensa central, en el equip en el qual va jugar tota la seva carrera fins ara que es el entrenador del Vilarreal.c.f i que a aportat molt a aquest petit equip. Aquest any a sigud proclamat el millor entrendor de la LFP (Liga de Futbol Profesional) i espere que continui aixi i que aconsegueixi portar algun trofeu a la vitrina del villarreal

sábado, 8 de noviembre de 2008

La Casa Blanca es tenyeix de negre

Barack Obama és el primer president negre de la història d'America.
L'arribada d'Obama a la Casa Blanca és un gran pas per a la humanitat, ja que si pensem que fa uns anys el negres eren esclaus dels americans pues tot canvia, esperem que siga un bon president.

sábado, 1 de noviembre de 2008